Svømmehallen er et terapibassin

  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""
Træning i varmt vand - alle kan bruge terapibassinet efter aftale og mod betaling

Terapibassinet
Fussingsvej 19
2300 København S
Danmark

Terapibassinet tlf: 35 30 33 40

Flemming Petersen C170@sof.kk.dk , Charlotte Sørensen  MQ00@sof.kk.dk 

Terapibassinet hører under Specialfysioterapien. Indgangen findes ved Fussingsvej 15.

Bassinet er et behandlingsbassin på 8,5 x 13,5 meter, med en dybde på 1,23 - 1,55 meter og en vandtemperatur på 34 grader.

Voksne fysisk og psykisk udviklingshæmmede har højeste prioritet som brugere af bassinet og kan benytte det mod betaling. Bassinet er også tilgængeligt for andre, der anbefales træning i det varme vand. Forskellige patientforeninger og fysioterapeutiske klinikker benytter bassinet på faste tider hver uge. Kontakt badeassistenterne for yderligere oplysninger om mulighed for svømmetid, anvisning af relevante hold og brugerbetaling.
 
Faciliteter

Der er adgang til loftlift, både i omklædningsrum og ved bassinet, samt et udvalg af sejl, badestole og badebåre. Et liftsystem sænker badestol eller badebåre ned i vandet.
 
Hygiejne

Det varme vand er ekstremt følsomt overfor snavs. Det betyder, at vi har meget skærpede hygiejnekrav, som vi beder alle gæster sætte sig grundigt ind i, inden bassinet benyttes.
 
Ansatte ved bassinet

De to faste badeassistenter/livreddere er tilknyttet bassinet i dagtimerne. De bærer ansvaret for skemaplanlægning af bassinets brugere samt for, at den daglige sikkerhed og hygiejne i og omkring bassinet overholdes. Herudover er der ansat fire aften-livreddere, som sørger for, at bassinet er åbent også om aftenen.